Twilight tävling :)

hej hej :) jag är med i en twilight tävling och vill jätte järna vinna. och för att ni också ska delta så kan ni gå in på hennes blogg, den är skit fin xD glada färger som jag älskar :)
http://guchie.blogg.se/2010/march/twilight-tavling.html?_tmp=17953290aa4a13a9ab0c3f2ff081e459770b5ba3




här fick ni skit snygg bild på robert pattinson :)<3


xoxo Fanny♥

Remember me! :DDDDDDDDD

IDAG ÄR DET PREMIÄR PÅ REMEBER MED OCH JAG SKA GÅ OCH JAG ÄR ÖVER LYCKLIG!!
aja, det ska bli skit kul! fast nu ska jag  äta xD byeee!


xoxo Fanny♥



Nu lägger jag in lite söta bilder på Robert för om jag skulle lägga in alla söta bilder på han så skulle det ta en evighet xD<3








haha :D<33


O.M.G!

OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG!!!!!!!!!!!!! DOM HAR SLÄPPT UT TRAILEN TIL ECLIPSE!!!!!!!!! AAAAAAHHHHHHHHHHH! SÅÅÅÅ JÄVLA FUCKLING GLAAAD!!!! 110 SNART 109 DAGAR KVAR, OCH HUR FAN SKA JAG STÅ UT!!!!!?? VILL SEE! SITTER OCH KNARKAR TRAILEN NU!



LOVE LOVE LOVE OCH LOVE!!!!!!!!!!!!

scones! :D

Haha, gjorde precis scones som blev brännda. Idag va det skola och vi hade hemkunskap för första gången. Där gjorde vi super goda scones! Jag hamnade med Matilda och taika altså är våran grupp BÄST! sen hade vi tråkig skola som vanligt. På NO idag så skulle vi kolla på typ ett gris hjärta, men jag va tvungen att gå ut för jag mådde illa :S Nu ska jag mysa framför tv och äta scones och efter det ska jag läsa TWIIILLIIIIGGGHHHT! :DDDDDDDDD





xoxo Fanny♥

Dagns bild :)

haha, en sån sor kanin  har jag faktiskt sett ^^


xoxo Fanny♥

O.M.G

MITT LIVS LYCKLIGASTE DAG VA IGÅR! :o

jAG JOSSAN TAIKA ÅKTE TILL SVENSKA MESSAN FÖR ATT ERIC I TWILIGHT SKULLE VA DÄR OCH AHHHHHHHHHHHHHHHHHH. BÖRJADE LIPA NÄR JAG SÅG HAN! SEN SKULLE HAN TYP ÄTA OCH SÅ ÅKTE HAN RULLTRAPPA SÅ KOLLADE HAN PÅ MIG OCH JAG VISSTE INTE VA JAG SKULLE GÖRA  SÅ JAG GJORDE EN SLÄNG KYSS TILL HAN OCH HAN GJORDE EN TILL BAKA TILL OSS, AHHHHHHHH! LYCKLIG LYCKLIG ! SEN TOG JAG GJORT MED HAN!





GLÖMMER ALDRIG DAGEN !








 



video^^

humm vad ska man säga? en låt som dom har gjort om till twilight text xD aja lyssna så fattar ni.




xoxo Fanny♥


dagens bild :)

Ny kategori: dagens bild.




hahaha xD

sunne :)

Hehe, nu tänkte jag lägga ut lite bilder från bussresan till sunne :)


första bilden är på erik, fråga mig inte vrf jag tog kort på han xD



Det värkade som att alla hade tråkit, men inte jag och mella!


hah.

jag snodde baddes skidglasögon xD



'


jupp :D


xoxo Fanny♥




sjukling!

Ja, jag är sjuk idag igen. Idag vaknade jag väldigt tidigt för min del, kl halv 9. Jag började med att kolla på disney channel och sen la jag mig i badet med världens bäsa bok i händerna. Jag passade på att göra hårinpackning när jag visste att jag endå skulle läsa länge. Detta slutade med att jag hade russin fötter när jag gick  up .xD nu är kl 12:40 och pappa kommer kl 3 typ, Så nu ska jag vell klä på mig, städa så att jag får 50 kr, packa till pappa Så ni får ha det bra :D



xoxo Fanny♥


Sjuk och trist!

Halloooooo!
Det va skit kul på sunne, fast att åka skidor för första gången va ju inte så himmla enkelt. OCH! jag vet, jag har inte gjort några inlägg på länge och sorry för det. Imon ska jag till pappsen och på lörda ska vi åka till borås badet (Y).
Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, kanske kolla film eller något. Det blir ingen skola imon heller eftersom sunne resan gjorde mig sjuk, fast det va värt de.



ps. jag längtar såååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå mkt till på söndag ;)


och vinnaren ääääääääääääääääääääääääääääääääääär!




RSS 2.0